Adatvédelmi nyilatkozat

                                          

Kedves Látogató!

Köszönjük a bizalmadat. A cyprusapartman.hu weboldalt azzal a céllal hoztuk létre és azért működtetjük párommal, hogy megismerhesd gyönyörű természeti környezetben fekvő nyaralónkat és azokat a programlehetőségeket, amelyek a nyaraló területén és környezetében kínálkoznak. Célunk, hogy csodás legyen az a pár nap/hét amit ott töltesz majd el. Adatkezelési nyilatkozatunkban tájékoztatunk weboldalunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól.

Weboldalunk adatkezelését és/vagy adatfeldolgozását végző személyként – titoktartási kötelezettség terhe mellett – vagyok jogosult a velem megosztott adataidat, információkat megismerni, melyet fokozott biztonsággal kezelek.

1. Szolgáltató neve: Csepreginé Pogonyi Tímea és Csepregi Csaba

Szolgáltatás címe:5561 Békésszentandrás, Dinnyelaposi üdülősor 65.

Levelezési cím: 4034 Debrecen, Kárókatona utca 4.

Email: cyprusapartman@gmail.com

Weboldalam: www.cyprusapartman.hu

Telefonszám:+36 70 604-4550

Nyilvántartási száma: MA20017881

Szolgáltatásunk a GDPR 37. cikke alapján nem folytat olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

2. Ki ismeri meg az adatokat?

Szolgáltatásunk az adatok kezelése során – vendégeink színvonalas kiszolgálása érdekében – az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe.

Adatkezelő
Neve: Pogonyi Katalin e.v.
Címe: 4032 Debrecen, Károlyi Mihály u.1. 4.36.
Felelősségi körök: összes tevékenység

Szolgáltatásunk tárhely szolgáltatója
Szolgáltató neve: EZIT Kft.
Székhelye: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Weboldala: http://www.ezit.hu
Email: info@ezit.hu
(Hozzáférés a honlap teljes tartalmához és a levelezőrendszerhez, érvényes és hatályos adatfeldolgozói szerződés alapján, a szerződés megszűnéséig. Elsődleges feladata a tárolás, ezen kívül más műveletet a személyes adatokon nem végez).

Számlázás
Számlázz.hu – KBOSS.hu Kft., 1031 Budapest, Záhony utca 7/C.
Email: info@szamlazz.hu
Tel: +36-30-35-44-789 (automata tájékoztatás)
(Hozzáférés a kiállított számlákhoz.)

3.  A személyes adatok tervezett kezelésének célja, valamint az adatkezelés jogalapja, ideje

Személyes adataidat akkor ismerjük meg, ha kapcsolatba lépsz velünk a weboldalunkon található valamelyik űrlap segítségével. Ezen űrlapok a szálláshely igénybevételére szolgálnak és pusztán azon adatokat kérik be Tőled, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ehhez (név/cég neve, email cím, telefonszám) illetve a foglalni kívánt napok számát és a vendégek számának megadását.

Lehetőséged van megjelölni, hogy szeretnél-e a szálláshelyünkkel kapcsolatos hírleveleket kapni. Ennek a mezőnek a kitöltése nem kötelező és a nyaraló igénybevételének nem feltétele a marketing célú adatkezeléshez való hozzájárulás.
Számlázási adataidat jogi kötelezettségünk értelmében a számla kiállítását követően 5 évig tároljuk.

Ha hozzájárultál ahhoz, hogy marketing célból is kezeljük adataidat, akkor azokat leiratkozásodig kezeljük. A leiratkozásod előtti időszakban a megadott adataidat jogszerűen kezeljük.

Személyes adataidat akkor is látjuk, ha követed Facebook oldalunkat (Cyprusapartman Békésszentandrás), ott kommentelsz, vagy lájkolsz egy-egy bejegyzést. Ezeket az adataidat a Te hozzájárulásod alapján kezeljük mindaddig, amíg vissza nem vonod a hozzájárulásodat, megszünteted Facebook oldalam követését, kedvelését, le nem iratkozol, vagy én, mint adminisztrátor ki nem zárlak az oldalról.

Amennyiben céged nevének megadásával töltöd ki kapcsolatfelvételre szolgáló űrlapomat, úgy szerződéses jogalappal kizárólag céges adataidat kezelem. Amennyiben egyéni vállalkozó vagy, úgy látjuk a nevedet is, mint személyes adatot. Ezt a hozzájárulásoddal kezeljük mindaddig, amíg Te nem kéred, hogy töröljünk az adatbázisból.

4. Sütik („Cookies”)

A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az számítógépedre úgy, hogy azokat az internetes böngésződ menti le és tárolja el. A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Tőled függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítod vagy letiltod, illetve a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudod törölni. A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.

Vannak olyan sütik, amelyek nem igénylik  előzetes hozzájárulásodat. Ezekről weblapunk a weboldalunk első látogatásának megkezdésekor ad rövid tájékoztatást, ilyenek például a hitelesítési, multimédia-lejátszó, terheléskiegyenlítő, a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági sütik.

A hozzájárulást igénylő sütikről – amennyiben az adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik –  már az első látogatás megkezdésekor tájékoztatunk és kérjük  hozzájárulásodat.

Weboldalunk nem alkalmaz és nem is engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személyek hozzájárulásod nélkül adatot gyűjthetnek.

A sütik elfogadása nem kötelező, azonban ha sütik engedélyezése hiányában a weboldal nem az elvárt módon működik, azért nem vállalunk felelősséget.  

A weboldal egyes részeinek letöltésekor az általam használt látogatáselemző szoftver (a Google Inc. (“Google”) által működtetett Google Analytics) automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyez el a számítógépeden. Ennek megtörténtéről a jelenleg érvényes jogszabályok szerint értesítést is kapsz, amikor először az oldalra látogatsz, és jóváhagyásodat kérem ehhez.

Amennyiben meg szeretnéd akadályozni, hogy a Google Analytics bármely weboldalon hozzáadja látogatásodat az analitikához, használd ezt a bővítményt (bármely böngészőre elérhető).

A Google olyan cookie-kat is használ, amelyek arra szolgálnak, hogy összekapcsolják a felhasználó különböző eszközökön végzett tevékenységeit, ha korábban bejelentkezett rajtuk Google-fiókjába. Mindezt a felhasználónak megjelenő hirdetések eszközökön átnyúlóan történő összehangolása és a konverziós események mérése érdekében teszi. Ha nem szeretnéd, hogy a Google hirdetések összehangoltan, eszközein átnyúlóan jelenjenek meg neked, a Hirdetésbeállítások segítségével kikapcsolhatod a hirdetések személyre szabását.

Ha előzőleg cookie-t kaptál a Facebook-tól – vagy mert van fiókod, vagy mert felkerested a facebook.com oldalt –, a böngésződ adatokat küld ezzel a cookie-val kapcsolatban, amikor a “Tetszik” gombbal vagy más közösségi beépülő modullal ellátott webhelyet (mint ez a weboldal) keresel fel. 

Weboldalunkon marketing célokból Facebook konverziómérő pixelt is használunk, melynek elfogadásához szintén hozzájárulásodat kérjük, amikor először látogatsz az oldalra. Az ezzel kapcsolatos adatok szintén a Facebook-hoz kerülnek. Bővebb információt a Facebook sütikről itt találsz.

5. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére

Harmadik ország, amelybe adattovábbítás történik, az Amerikai Egyesült Államok. Az USA-val megfelelőségi határozat született 2016. július 12-én , amelyet a Google és a Facebook is betart.

6. Az érintett jogai

a.) Hozzáférés a személyes adatokhoz

Kérhetsz tőlünk arra vonatkozóan információt, hogy adataidat jelenleg kezeljük-e és ha igen, azt milyen okból, ki fér hozzá, hova továbbítjuk.

b.) Helyesbítéshez való jog

Megrendelést/Feliratkozást követően bármikor jogosult vagy az általad megadott adatokat a cyprusapartman@gmail.com e-mail címre küldött levéllel módosítani.

c.) Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog

Ezen irányú kérésedet azonnal teljesítjük, amennyiben adataidnak megadása hozzájáruláson alapult. Ha jogi kötelezettség okán jutottunk hozzá a személyes adataidhoz, úgy jogi kötelezettségünk teljesítése okán a törlést nem áll módunkban véghez vinni.

Ezen irányú törlési/elfeledtetési kérelem a marketing célú adatkezelésre irányulhat.

7. Panasz benyújtása

Ha úgy érzed, szabálytalanul kezeljük személyes adataidat, vedd fel velünk a kapcsolatot a cyprusapartman@gmail.com email címen a probléma minél gyorsabb megoldása érdekében.

Ha mégsem velünk szeretnéd megbeszélni a problémát, bíróság előtt is érvényesítheted a jogaidat. Erre polgári per keretében van lehetőséged. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A lakóhelyed szerinti törvényszékre kell benyújtanod a keresetedet.

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éred el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

8. A megfelelő biztonság

A megfelelő biztonsági intézkedések kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és a technológia állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű és súlyosságú kockázatot.

9. Egyéb rendelkezések

Jelen adatvédelmi tájékoztató 2021. április 21-én lép hatályba.

Az adatvédelmi tájékoztató 3. pontjában közérthetően megfogalmazott jogalapok meghatározásakor ezeket a jogszabályhelyeket vettük figyelembe:

Hozzájárulás jogalap: (hírlevél feliratkozás, marketing célú adatkezelés esetén)
Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a)
Szerződéses jogalap – szolgáltatás megrendelése

az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. b)
Jogi kötelezettség- számlázáshoz szükséges adatok

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) ÉS a számvitelről szóló 2000. évi C. tv. 169. § (2) bek. (bizonylatok megőrzési határideje) ÉS az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

10. Az adatkezelési tájékoztató módosítása

Szolgáltatóként fenntartjuk magunknak a jogot jelen Adatkezelési nyilatkozat módosítására, amelyről az érintetteket megfelelő módon tájékoztatom. Az adatkezeléssel kapcsolatos információk közzététele a cyprusapartman.hu weboldalon történik.

Debrecen, 2021.04.21.